KONUTTA YENİLİK; DİLEK GARDEN

Ali Dilek İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilek, "Konya’mıza değer katacak projemizi paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi

Konya'nın başarılı inşaat firmalarında Ali Dilek İnşaat, 5A sınıfındaki konut projesi ile yine farkını ortaya koydu. 5A sınıfındaki ilk konut projesini olan Dilek Garden'in lansmanını yapan Ali Dilek İnşaat, projenin reklamını "Konya’nın bir dileği var” temalı kampanyası ile gerçekleştirmişti.

Son bir haftadır “Konya’nın bir dileği var” başlığı ile reklam mecralarında gördüğümüz ilanlar şehirde yaşayanlar tarafından merakla karşılandı. Sosyal medya için özel hazırlanan reklam filminde, ünlü oyuncuların Konya’nın dilekleri perdenin açılması ile karşımıza çıkan iki iş makinesi meraklı bir kitle tarafından karşılanıp alkışlanıyordu. Merakla izlenen tüm bu çalışmaların ardından Ali Dilek inşaat tarafından gerçekleştirilen lansman meraları giderdi.

Konya Dedeman Otel’de düzenlenen Dilek Garden toplantıda Konya’nın yeni yaşam alanı projesi Dilek Garden tanıtıldı.

Ali Dilek İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilek, "Kadim şehrimiz Konya insanların birlikte yaşama kültürünün oluştuğu, ilk ev mimarisi, ilk şehir sayılabilecek Çatalhöyük’e tanıklık eden, topraklarında onlarca medeniyeti ağırlamanın ötesinde Selçukluya başkentlik yapmış kutlu bir şehir. Her dönem gözde bir yaşam alanı. Bizlere miras kalan bu güzel şehrimize Konya’mıza değer katacak projemizi bu gün burada sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

"Konya bizlere bereketli bir yatırım alanı sunuyor. Konya mutlu ve huzurlu bir yuva diliyor" diyen Dilek, "Konya artık prestijli yaşayarak hissetmeyi, hak ettiği yaşam standartlarına erişmeyi istiyor. İnsanımızın ev alırken , yuva kurarken, dilekleri vardır. Bunların en başında mutluluk, huzur ve güvenlik gelir. Daha sonra ki dilekleri yatırım ve yatırımın değer kaybetmeden büyümesi , bereketlenmesi takip eder. İnsanlar bunların haricinde konut aldığında yıllarca sorun çıkarmadan o konutta yaşamayı ister. Arzumuz bereketli bir yatırım alanı olabilir ve tüm prestijli detayların mutluluğumuz için bir araya geldiği bir yaşam alanında aileniz ile birlikte huzurlu yaşayabilirsiniz. Evet, artık dileklerin gerçekleşme zamanı geldi. Gelecekle ilgili hedefinize, isteğinize, dileğinize kavuşmanız için Konya’nın ilk ve tek 5A sınıfındaki projesi Dilek Garden’ı sizlerle buluşturuyoruz. Dilek Garden tüm ayrıntıları titizlikle düşüneni mimari detayları ile insanların rahatı ve mutluluğunu ön planda tutacak şekilde planlanan bir yaşam alanı. 132 daire 18 iş yerinden oluşan projemiz Beyşehir Çevre Yoluna konumu ile şehrin merkezindedir. Yeşil alanlı, güvenlikli site konsepti, kapalı otoparkı, çocuk oyun alanı, spor ve fitness alanı gibi tüm sosyal yaşam bölümlerinin özenle tasarlandığı, yapı kalitesi, deprem ve yangın güvenliği standartlarına ek olarak hayatı kolaylaştıracak detayları ile Dilek Garden yaşama taze bir soluk getiriyor. Projemizin özel detaylarından biride 7 dairenin her biri için özel 160 metrekarelik teras alanı. Bu teras alanının çiçeklerinizle, misafirlerinizle evinizde açık havanın keyfini çıkarmanız için özenle tasarladık. Projemizde her detay, özellikle konforunuz, rahatınız ve mutluluğunuz için planlandı. Özenle oluşturduğumuz projemizi ile Konya dileklerine kavuştu. Dilek Garden da prestiji yaşayarak hissedin. Ali Dilek İnşaat insanımızı dileklerine kavuşturmak için çalışmaya devam edecek. Tecrübelerini ve desteklerini benden esirgemeyen, Necip Dilek’e, Vehbi Demirci'ye, Ekrem Demirci'ye mimarımıza, iç mimarımıza, emeği geçen taşeron firmamıza ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.